نشیدامن در سال 2018 به پروژه ملحق شدم، زمانی که تیم مایکل از من پرسید که آیا علاقه مند به ایجاد ویدیویی هستم که به افراد از داخل و خارج از سازمان سونی درک بصری و بصری از اینکه هوش مصنوعی و رباتیک چگونه میتوانند به آشپزخانهها شکل دهند. آینده. پس از سوار شدن به کشتی، با همکارانم در مرکز خلاقیت به توسعه فیلم مفهومی «AI×ROBOTICS×COOKING» کمک کردم. نتیجه نهایی ایده بازوهای رباتیک را که روشهای پخت و پز و تجهیزات آشپزخانه را بازتعریف میکنند برجسته کرد، اما روند ایجاد فیلم همچنین باعث شد که تیم به فکر فرصتهای جدید برای استفاده از فناوریها باشد. به یاد دارم که با مایکل در مورد اینکه اگر میخواهیم هوش مصنوعی و روباتیک را بهطور مستقل بپزیم، باید در مورد طعمها و دستور پختها تحقیق کنیم، صحبت کردم. آن مکالمه جایی بود که اپلیکیشن ایجاد دستور العمل مبتنی بر هوش مصنوعی شروع به کار کرد.
در نهایت یک فرصت بزرگ برای ما پیش آمد: ما دعوت نامه ای دریافت کردیم تا پروژه را در نسخه 2020 مادرید Fusión، یک مکه غذای خاص برای سرآشپزهای برتر جهان به نمایش بگذاریم. برای شروع تبدیل مفهوم برنامه دستور پخت مبتنی بر هوش مصنوعی به چیزی ملموس، از Nashida-san خواستم تا یک نمونه اولیه رابط کاربری گرافیکی برای جفتسازی مواد تشکیل دهد. به او گفتم که به دنبال رابطی هستم تا دیدگاه هوش مصنوعی سونی در مورد آینده غذا را به تصویر بکشد. ما به یک پایه نیاز داشتیم تا از پایه شروع کنیم. این یک مکان کاملاً انتزاعی برای شروع بود. از او می خواستم که به این فکر کند که یک دستور پخت جدید چیست و سپس از آنجا برود.
آیا می توانید یک نمای کلی از پروژه پرچمدار غذا و برنامه ایجاد دستور العمل مبتنی بر هوش مصنوعی که در حال ساخت آن هستید به ما ارائه دهید؟
مایکلپروژه پرچمدار خوراکشناسی با این ایده شروع شد که اگر از هوش مصنوعی و تخصص روباتیک سونی در بخش مواد غذایی استفاده کنیم، میتوانیم ارزش جدیدی را برای زندگی به ارمغان بیاوریم. در کار به سمت آن چشم انداز اساسی، ما دو هدف اصلی را تعیین کرده ایم. یکی توسعه رباتی است که می تواند در تنظیمات آشپزخانه کمک کند و به سرآشپزها ابزار جدیدی برای تهیه غذاهای با طعم عالی بدهد. مورد دیگر توسعه یک برنامه هوش مصنوعی برای سرآشپزهایی است که دوست دارند مرزها را جابجا کنند و پالت آشپزی خود را به طعم هایی بسط دهند که مردم قبلاً هرگز تجربه نکرده اند، همه با توجه به سلامت و پایداری محیط زیست. از زمانی که هوش مصنوعی سونی در سال 2020 راه اندازی شد، ما در حال انجام تحقیق و توسعه در هر دو جبهه بوده ایم، و می بینیم که چگونه آنها کاملاً با هویت شرکت هماهنگ هستند.
مایکلبا این برنامه، ما در تلاش هستیم تا از هوش مصنوعی برای ایجاد منبع استفاده کنیم “دستور العمل های جدید» و به سرآشپزها کمک کنید تا از قدرت کامل خلاقیت خود استفاده کنند. هوش مصنوعی ابزاری قدرتمند برای استخراج داده ها برای ویژگی های مشخصه و استفاده از آن یافته ها برای پیش بینی است. پس چگونه از نظر غذا کار می کند؟ خوب، به مواد تشکیل دهنده به عنوان مجموعه ای از نقاط داده با دسترسی جهانی و بارهای اطلاعات، از طعم و عطر گرفته تا ساختارهای مولکولی فکر کنید. اگر میتوانستیم اپلیکیشنی بسازیم تا همه این دادهها را با هم تجزیه و تحلیل کند و به جفتسازیها و رویکردهای آشپزی جدید دست پیدا کنیم، میتوانیم منبع الهام جدیدی به سرآشپزها بدهیم.
کاوش در مرزهای آشپزی
از طریق دستور العمل های جدید
با شکل گیری آن چشم انداز فراگیر، من باید روی مفهوم طراحی برای نمونه اولیه GUI کار کنم. اولین کاری که انجام دادم کمی تحقیق بود. با نگاهی به اینکه چگونه رابطهای موجود جفتهای مواد را ارائه میکنند، دریافتم که اکثریت از نمودارها و فرمولهای غیرآلی استفاده میکنند – سبکهایی که ممکن است برای یک سرآشپز معمولی کمی ناآشنا به نظر برسد. من از برخی آشپزخانه ها نیز بازدید کردم و متوجه شدم که فرآیند خلاقیت اغلب مشارکتی بود. به جای اینکه سرآشپز خودش همه چیز را هدایت کند، مکانهای زیادی وجود داشت که تمام کارکنان آشپزخانه با ایدههای آشپزی در آنجا جمع میشدند. بر اساس آن ورودی، من تصمیم گرفتم مفهوم رابط کاربری گرافیکی را حول سه عنصر اصلی بسازم: زبان ساده و شهودی برای اطمینان از اینکه هر آشپزی می تواند با محتوا ارتباط برقرار کند. چشیدن تجسم ها برای رسیدن به سرآشپزها و تیم های آنها در سطح احساسی تر. و پشتیبانی گفتگو برای تسهیل ارتباطات.
منبع: https://www.sony.com/en/SonyInfo/design/stories/aigastronomy/index.html
ناشیدا:بنابراین، من کارم را برای خودم قطع کردم. چگونه می توانم «دستور پخت جدید» را تفسیر کنم؟ چگونه می توانم آن ذات را در یک رابط ظاهر کنم؟ خوب، من با فکر کردن به رویکردهای سنتی شروع کردم. دستور العمل ها همیشه در مورد بازآفرینی چیزی بوده اند – وسیله ای برای بازتولید یک ظرف. اما این باعث تعجب من شد. آیا این همان چیزی است که دستور العمل ها باید باشد؟ شروع به درک این موضوع کردم که شاید بتوانیم دستور العمل هایی برای خلق کردن بسازیم تا صرفاً بازآفرینی، برای جان بخشیدن به غذاها و مزه هایی که هیچ کس تا به حال امتحان نکرده است. من شروع کردم به دیدن برنامه ایجاد دستور العمل ما به عنوان یک موزه حامی و مبتنی بر هوش مصنوعی برای سرآشپزهای خلاق. میتواند ترکیبهای مواد تازه را پیشنهاد کند، رباتهای آشپزی بالقوه را در آشپزخانههای آینده کنترل کند، و کمکهای زیادی را ارائه دهد. در ذهن من، برنامه قرار نبود فقط یک ابزار روی یک دستگاه باشد. من آن را به عنوان یکی از اعضای تیپ آشپزخانه دیدم، یک مشارکت کننده واقعی و فعال. من به مایکل در مورد آنچه که امیدوار بودم برنامه باشد، گفتم و او به من اجازه داد.